Отоплителни инсталации

Инсталациите за отопление на биомаса гарантират спокойствие и уют с ниски месечни разходи за гориво и автоматизиран работен процес.

Отоплителни инсталации с биомаса включва:

  • Отопление на дърва
  • Отопление на въглища
  • Отопление на пелети
  • Отопление на чипс
  • Отопление на костилки

 

Предлагаме котли, камини, горелки, радиатори, бойлери, като ще извършим пълен инженеринг на отоплителната инсталация, независимо от вида гориво или мощност. Ще ви предложим и система за отопление и битова гореща вода, което при евентуална комбинация със слънчева система, ще ви гарантират ефтина топлина в дома и целогодишна топла вода във вашата баня. 

Енергоефективните отоплителни инсталации на биомаса използват най-евтиното и най-екологичното гориво, предлагано на пазара.

Производството на енергия от биомаса има едновременно икономически и екологични ползи за домакинствата и населените места, в които те живеят.

Ние ще ви консултираме за да изберете най-подходящата отоплителна система на биомаса и необходимите към нея технически средства за управление, като отчетем размерите на отопляваното помещение или сграда, конструктивните параметри, географско разположение и изискванията за отопление.

Ако имате нужда от консултация, свържете се с нас.

обадете ни се на телефон 0889 800 098 или направете онлайн запитване:За контакти

ПРО СОЛАР БГ ЕООД
Варна, ул. Деметра 10
0889 800 098
office@prosolar.bg