Слънчеви системи за бизнеса

ПРО СОЛАР БГ ЕООД изгражда слънчеви системи и цялостни отоплителни инсталации за хотелиерството, промишленост. 

Слънчевите системи са особено желани от бизнес клиенти, заради краткия си срок на възвръщане на инвестицията. 

Друго предимство на използването на слънчеви системи е ниската себестойност на произвежданата енергия от слънчеви системи, понижаваща цената на произвежданата стока или услуга.

Дългият експлоатационен срок на слънчевите системи пък, правят инвестицията съществен фактор за конкурентоспособноста на бизнеса за дълъг период от време.

Алтернативните източници на енергия навлизат много бързо в бита и промишлеността заради своята ефективност и елементарна техническа поддръжка. 

ПРО СОЛАР БГ ЕООД  работи само с утвърдени производители на слънчеви колектори и слънчеви панели чието качество е доказано в годините. Нашия опит и доволни клиенти в годините ни насърчи да реализираме слънчеви системи за топла вода  с все по висок коефициент на полезно действие. Имаме опит в монтажа и поддръжката на слънчеви системи за топла вода в много хотели на Българското Черноморие, които осъзнаха навреме, че инвестицията  в слънчеви системи се изплаща много бързо. 

След периода на изплащане остават само дребни технически разходи по експлоатацията и поддръжка които се правят обикновено веднъж годишно.

Климатичните условията в България са подходящи за изграждането и развитието на слънчевите системи за битова и промишлена топла вода. ПРО СОЛАР БГ ЕООД предлага и монтира  вакуумно - тръбни слънчеви панели които дори и в случаите, когато липсва пряка слънчева светлина, улавят UV лъчите от слънцето и да подпомагат нуждите от топла вода на всяко домакинство, като по този начин способстват и за намаляване на месечните разходи за електричество.  По този начин в районите и градовете с висок процент на слънцегреене като Сандански, Гоце Делчев, Казанлък и Южното Черноморие, разходите за топла вода за битови и промишлени нужди може да се снижат с до 80%.
 
Слънчевите системи са особено желани от бизнес клиенти, заради краткия си срок на възвръщане на инвестицията.  Основното предимство на използването на слънчеви системи е ниската себестойност на произвежданата енергия от слънчеви системи, понижаваща цената на произвежданата стока или услуга. Дългият експлоатационен срок на слънчевите системи пък, правят инвестицията съществен фактор за конкурентоспособността на бизнеса за дълъг период от време.

Ако имате нужда от консултация, свържете се с нас.

обадете ни се на телефон 0889 800 098 или направете онлайн запитване:За контакти

ПРО СОЛАР БГ ЕООД
Варна, ул. Деметра 10
0889 800 098
office@prosolar.bg